Pages

5 February 2017

Vaatekaapin täydennystä

Alehaukka-Anna täällä hei! Tällä viikolla on tullut tehtyä muutamia hyviä löytöjä vaatekaapin täydennykseksi. Mukana oli pari aidosti tarpeellista juttua, mutta täytyy myöntää, että tuli myös shopattua pari hyvään hintaan vastaan tullutta juttua ihan saadakseni vaihtelua asuihin. Vaihtelu virkistää ja silleen...

Ehkä ostoskeluinnossa oli mukana sellaista todella vastuullista & kypsää "tyhmää olla kipeänä koko viikko" -uhmaa. ;)

Ostoksia.

Hennesiltä ostin kynsilakan, huivin ja kevättakin. 


Takki / H&M


Ristin takin "itsensäpaljastelija-takiksi". Syy selviää seuraavista kuvista.Takki / H&M

Mulle tuli tosta takista nimittäin viboja sellaisesta leffojen puistossa lymyilevästä vilauttelijasta... Haha! :D


Sitten niihin hintojen puolesta loistolöytöihin. Nämä tein itselleni vähän yllättävässä paikassa nimittäin Bik Bokissa. Siellä ja muissa vastaavissa ns. teinikaupoissa ei ole viime vuosina tullut juurikaan pyörähdettyä, mutta kylläpä vaan näemmä kannattaisi. Pulitin hitusen päälle parikymppiä ostoksista, ja tällä summalla sain kaksi puolihametta sekä huivin. 


Ostoksia 1Ostoksia 2

Puolihameet ovat siis samaa mallia, mutta eri sävyiset. Toinen on sellainen hiekan beige ja toinen haalean vaaleanpunainen. Tiedän, kuvista värieroa ei juurikaan erota. 


Hameet ja mekot ovat mulle ominta pukeutumista. Tykkään niistä älyttömästi! Hameissa ja mekoissa tulee itsevarma olo, plus niissä on musta mukava olla ja liikkua. Ja vaikka syksyisin ja talvisin sukkikset ovat tietysti ihan ehdottomat, musta sukkiksissakaan ei ole mitään ongelmaa... Moni tuntuu olevan asiasta ihan päinvastaista mieltä!
Tälläinenä hiukan kellomainen puolihame on mun mieleen. Mun kroppaa imartelee tuollainen helma leveä, vyörätöltä tiukka -malli. Tässä Bik Bokin teiniversiossa helman pituus on ihan jees, myös töihin sopiva mielestäni (paksuilla mustilla sukkahousuilla varustettuna). Tuossa yhdessä kuvassa olin muuten kiskonut vahingossa hameen vyötärön aika korkealle, jonka vuoksi helma näyttää noin lyhkäiseltä. Niinpä sitten parannuttuani työkuntoiseksi, vedin yhtenä päivänä uuden hameen töihin päälle. Yhdistin sen simppeliin mustaan neuleeseen. Alla laadukas peiliselfie työpaikan naistenvessasta kuvatodisteena. 


Työpaikallani ei ole ilokseni tiukkaa pukeutumiskoodia, joten siistin ja asiallisen pukeutumisen sisällä voi varioida aika paljon. :)

Mitä pidätte?

P.S. Blogger tempuilee, joten tämän postauksen tekstin ja kuvien muotoilu saattaa olla kummallisen näköinen... Koitan korjata.

No comments:

Post a comment

Kiitos kommentistasi! :)