Pages

31 January 2017

Sairastuvalta, päivää!

Äsh, sunnuntaina se iski muhun - flunssa nimittäin. Olisi saanut jäädä väliin, mutta minkäs teet. Pari päivää onkin kulunut tälläisissä merkeissä:

.
Ohjelmassa on siis ollut teen juomisen ohella Netflixin tuojittelua viltin alla ja todistetusti parantavan vaikutuksen omaavaa sapuskaa. ;)

Katsoin eilen illalla kuvassakin näkyvän Netflix Originalsin tuottaman The Crownin ekan kauden loppuun. Todella mielenkiintoinen ja viihdyttävä sarja, ja myös ajankohtainen pohdintoineen siitä, mikä on monarkian merkitys ja tulevaisuus Euroopassa. Onkohan toinen tuotantokausi jo tekeillä?

.
Tänään piti jo vaihtaa erityyppiseen lounaaseen, se on se kuuluisa balanssi!

.
Netflixin ja syömisen lisäksi olen myös lueskellut tällä hetkellä meneillään olevaa kirjaa sekä rästiin jääneitä naistenlehtiä. Aika raskasta on kieltämättä ollut. ;)

.
Lakkasin kynnet vaaleanpunaiseen kauteeni sopivalla Kikon lakalla. Onko merkki teille tuttu? Mulla on tapana hamstrata ulkomaanreissuilta Kikosta muutamia luottojuttuja itselleni, kynsilakkojen lisäksi eyelinerit ovat hyväksi todettuja. Kiko on siis italialainen edulliseen kosmetiikkaan erikoistunut merkki, myymälötä löytyy etelä- ja keski-Euroopasta. Hinnat ovat todellakin kohdillaan, kynsilakat maksavat muutaman euron ja ovat laadultaan oikein toimivia, musta parempia kuin esim. 4-5 kertaisesti (Suomessa) maksavat Essien lakat.

Kappas, kukatkin ovat vaaleanpunaiset!
Vaikka vaihtaisin tuhat kertaa mieluummin sairastelun normiarkeen, on ollut mukava olla arkena valoisaan aikaan kotosalla. On sillä valolla vaan iso merkitys, ei ihmekään, että tämä toistuu suomalaisten puheessa niin useasti.

Mukavaa viikon jatkoa - toivottavasti sulla on ollut kivempi viikonaloitus kuin mulla! :)

No comments:

Post a comment

Kiitos kommentistasi! :)