Pages

22 January 2017

And Here We Go

Asioita minusta

1. Olen Anna, henkisesti ihan tyttöseksi itsensä mieltävä, mutta numeroiden puolesta nuoreksi aikuiseksi luokiteltava sporttailusta, matkailusta, kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja elämän pienistä nautinnoista inspiroitunut nuori nainen. Myös pukeutuminen ja tyyli ovat lähellä sydäntäni.

2. Olen asunut nykyisessä kotikaupungissani, Helsingissä, suunnilleen kymmenen vuoden ajan (kuinka aika rientääkään!). Minulle Helsinki on kuitenkin stadi, ja olen niin stadilaistunut, että pidän itseäni stadilaisempana kuin "paljasjalkaista" toista puoliskoani herra A:ta. Rakastan kotikaupunkiani ja olen ikuinen sen kauniin arkkitehtuurin, eloisten katujen, keskustan vilinän ja tunnelman fiilistelijä.

Kaivari


Espa

3. Olen akateemisesti koulutettu, ja minulla on monipuolinen koulutus. Olen nuoresta iästäni huolimatta työskennellyt kahdella hyvin eri tyyppisellä alalla, joista jälkimmäisen olen kokenut omakseni ja jonka parissa tulen jatkamaan työuraani. Työskentelen enimmäkseen työpaikalla, mutta osittain teen myös etätöitä kotosalla. Tälle ajalle tyypillisesti työajatukset pyörivät usein mielessä myös vapaalla. Koen tämän välillä kuormittavana.

Etelä-Helsinkiä

4. Olen luonteeltani pohdiskeleva, uusista asioista innostuva, jatkuvasti puuhasteleva ja aktiivinen. Ystäväni ovat kuvailleet minua kiltiksi, kannustavaksi, sivistyneeksi, älykkääksi, positiiviseksi ja iloiseksi. Aktiivisuuttani on mm. se, että olen kova järkkäilemään menoja ja tekemisisiä kaveripiirissäni: kahvitteluja, drinkki- tai ravintolailtoja, kirpparikierroksia, keikkoja. Viimeisistä kotibileistä on kyllä vierähtänyt hetki, jotain voisi keksiä.

Tuomaan markkinat Senaatintorilla

5. Sosiaalisen puoleni vastapainona minussa on paljon introverttiyttä, mikä näkyy minussa niin, että kaipaan aika ajoin omaa, hiljaista aikaa. Minulle ei tuota ongelmaa hengailla vaikkapa lomalla muutamaa päivää käytännössä täysin yksikseni lukien, katsoen Netflixiä, shoppaillen, muuten vain puuhastellen ja treenaillen.

6. Treeneistä puheen ollen, kuntosali on rakas harrastukseni. Salitreenissä minua innostaa kehitys, niin voimassa kuin lihaksistossa tapahtuva. Jälkimmäinen linkittyy naisille tyypillisesti ulkonäöllisiin tavoitteisiin… ;)

7. Yllä tuli lueteltua joitakin harrastuksistani. Lasken varsinaisiksi harrastuksikseni kaksi ällää eli liikunnan ja lukemisen. Soitan myös erästä instrumenttia, mutta tätä en jostain syystä miellä enää harrastukseksi, sillä se rajoittuu kotona sopivana hetkenä musisointiin. Siitä ikään kuin puuttuu suorituksen aspekti. Toisaalta tälläisellä luokittelulla myös lukeminen tulisi rajata pois, hmm.

8. Olen kulttuurin ystävä. Jos budjettini niin sallisi, kävisin viikottain kuuntelemassa jotakin keikkaa tai konserttia tai katsomassa teatteriesitystä. Olen myös taidemuseoiden ystävä ja niissä tuleekin pyörähdettyä usein museokortillani. Taiteessa minua kiehtoo yksinkertaisesti estetiikka: minua miellyttävät värit ja harmonia. Lemppareitani ovat perinteiset Ateneum ja Sinebrychoffin taidemuseo. Näissä inspiroidun joka kerta jo pelkästään upeasta, esteettistä silmääni miellyttävästä miljööstä.

Ateneumin yläkerta


Tässä muutamia asioita minusta. Tervetuloa blogiini, toivottavasti viihdyt täällä jatkossakin! :)

-Anna

No comments:

Post a comment

Kiitos kommentistasi! :)