Pages

17 February 2017

My week

Olen tykännyt lukea muiden blogeista tälläisiä viikon kuulumisista koostuvia arkipostauksia, joten tulen kirjoittelemaan tänne tälläisiä my week -postauksia. Muutenkin tykkään lukea blogeista kaikkia sekalaisia juttuja eli sitä perusarkea, pohdintoja, treenijuttuja ja katsella asukuvia, joten näistä topiceista itsekin tänne kirjoittelen.

Tällä kertaa aloitan kertomukset viime viikonlopusta. Tässä on tullut elettyä vähän tälläistä hiljaiseloa flunssan jälkimainingeissa. Peruin kaikki menot viime lauantailta ja sunnuntailta, ja panostin ihan vaan tervehtymiseen ja akkujen latailuun.

Siispä mun viikonloppuun kuului keskustassa muutamissa kaupoissa pyörimistä ja chillailua kotona. Kävin muun muassa katsastamassa vasta avatun & Other Storiesin.
 
& Other Stories, Helsinki
Mulle tuli jostain syystä ihan hullu himo korvapuusteihin - eipä sit auttanut muu kuin ryhtyä hommiin. Mä en todellakaan ole mikään leipuri, ja sen kyllä huomasi taas pullien ulkomuodosta. No mutta, onneksi maku oli ihan kohdillaan...
 
In the making
Leipomuksia. Vakuuttavalta näyttää...

Otin flunssantorjunnassa avuksi mun kuuluisan linssikeiton. Lisäsin joukkoon biitin inkivääriä, minkä pitäisi kai olla jotenkin tosi hyväksi terveydelle. Oli muuten hyvää. Viikon parhaita löytöjä oli muuten kuvassa näkyvä leipä. Kyseessä Lidlin kaurasydämet, joita Anna mun treenaa -Anna on hehkuttanut. Että kiitos vinkistä vaan sinne!

Safkaa

Kokkailtiin misterin kanssa viikonloppuna yhdessä uunilohta, ja kylkeen perunoita. Avattiin kylkeen pullo Rieslingiä, mulle uusi tuttavuus. Tykkäsin, vaikkei ihan lemppariksi asti yltänyt.

Karu todellisuus meidän huushollissa ruokailuihin liittyen paljastuu alta. Eli syömme usein olkkarissa katsellen samalla sarjoja...

Safkaa 2
Arkena sitten edelleen tää tervehtyminen oli avainsana. Also known as töiden jälkeen pääasiassa lueskelua ja Netflixiä teenjuonnin ohessa.

Kävin myös tekemässä sisustuskierrosta. Hakusessa olisi jalkalamppu olkkariin ja lukulamppu makkariin. Haaveilen myös pienestä hopeanvärisestä sisustustarjottimesta, jonkä päälle voisi laittaa kynttilöitä palamaan...

Sisustusjuttuja 1
Sisustusjuttuja 2
Sisustusjuttuja 3

Ainiin, torstaina aktivoiduin ja harrastin sosialisointia drinkkien merkeissä erään ystävän kanssa. Ihan parasta.


Tyylikäs vessaselfie.


Viikonloppuna jatkoin sosialisointia yksien tyttökaveritreffien muodossa. Sillä aikaa herra A:lla ja frendillänsä oli kotona tälläiset tunnelmat - miehet!

 
The best imaginable night...

Lauantai-illalla kävin yhdellä ihan huippukeikalle ystävän kanssa! Iski iso keikkainto, kohta uudestaan. 

 
Jeejee.
Sunnuntaina oli sitten hiukan "väsähtänyt" olo. Iltapäivällä kävin sentään kävelemässä ja ihastelin keväistä ilmaa.

No comments:

Post a comment

Kiitos kommentistasi! :)