Pages

22 January 2017

Uudehko ihanuus

Aika ihana, vai mitä sanotte? ;)Tälläisen hankinnan tein joulun jälkeen Stockalta. Musta laukku on ihastuttava ja olen jo todennut sen käytössä oikein passeliksi!

Laukussa kivaa on sen murrettu, vähän erikoisempi väri. Kuvassa se ei välttämättä tule niin hyvin esille, mutta laukku on sellainen viininpunaisen ja tiilen välimaastosta löytyvä sävy. Merkin oma sana tälle olikin brick. Myös koko on juuri eikä melkein. Laukkuun mahtuu nimittäin pakolliset lompakko, puhelin, meikkipussukka ja tarvittaessa vaikka vesipullo. Välihuomautuksena todettakoon, että mä olen muuten aikamoinen juomari (heh), enkä mielelläni lähtisi ilman vesipulloa yhtään minnekään! Työlaukuksi tästä ei kyllä ole. Tälläisissä "vapaa-ajan laukuissa" mulle aika must on tämä crossover-malli säädettävällä olkahihnalla.

Michael Korsin Jet Set Travel corssbody -laukku

Tähän kohtaan pieni tunnustus - en hankkinut Korsia varsinaisesti tarpeeseen, mutta hyvän diilin tullessa vastaan en vain voinut vastustaa kiusausta...  Varmaan huomasittekin Stockan aika huikeat joulualet, tästäkin lähti euroja aika roimasti.

Ja oikeutuksena tälle löysin myös, että tämän kokoluokan laukkua minulta ei entuudestaan löytynyt. Pienempiä ja suurempia kyllä, mutta ei tälläistä välimallia.

Pienesti muuten tämänkin oston yhteydessä pisti miettimään ja jopa suretti kyseisen tavaratalon alamäki tässä pitkittyneessä taantumassa ja kiristyneessä kilpailutilanteessa. Toivottavasti yrityksen strategia puree ja tilanne lähtee paranemaan. Tietysti myös laajemmaltikin.

P.S. Voit seurata blogiani myös Bloglovinissa!No comments:

Post a Comment

Kiitos kommentistasi! :)